Wil je een afspraak maken of vrijblijvend informatie? 

Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier

Tel: 06 11 929 814   |   Email: lindenacupunctuur@gmail.com

Bellen,  mailen, smsen of appen is allemaal prima!

 

Locatie: Golfpark 8 in Lelystad, tegenover Batavia stad

Wie ben ik/ aangenaam kennismaken

Mijn naam is Anoushka van der Linden, 37 jaar, wat jaren gewerkt als leerkracht in het speciaal basisonderwijs en ondertussen al sinds 2013 bezig met acupunctuur. Een aantal jaar geleden heb ik als patiënt kennis gemaakt met acupunctuur. Ik was direct enthousiast en blij met de goede resultaten. Ik besloot de opleiding tot acupuncturist te gaan volgen. 

Opleiding:  De opleiding acupunctuur van TCMA is door SNRO (Stichting Nederlands Register voor Opleidingen in de integrale en complementaire gezondheidszorg) volledig geaccrediteerd als een HBO conform opleiding samen met de eenjarige vooropleiding Medische Basiskennis.

Ik bied je graag het beste tijdens de acupunctuurbehandelingen. Ik neem de tijd, ik luister en ik ben altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen om je nog beter te kunnen helpen.

 

Linden Acupunctuur in Lelystad

Adres: Golfpark 8

Postcode en plaats: 8241AB Lelystad

Telefoonnumer: 06 11 929 814

Mail: lindenacupunctuur@gmail.com

 

Klachtenprocedure

Ik zal je altijd met respect behandelen en je gegevens zijn veilig bij mij. Mocht er toch iets zijn neem dan eerst contact met mij op, samen komen we er hopelijk wel uit. Als dit niet het geval is kun je contact opnemen met Geschilleninstantie KAB