Massage bij Linden Acupunctuur in Lelystad

Massage in Lelystad bij Linden Acupunctuur

Bij Linden Acupunctuur in Lelystad kun je ook terecht voor verschillende soorten massages (geen erotische). Doel van de massage is een verbetering van het ‘welbevinden’ van lichaam en geest.

 

Massages worden veel ingezet bij: pijnsyndromen, nek- en schouderklachten, hoofdpijnen en migraine, rugklachten, stress, burn-out, reumatische klachten, astma, verteringsstoornissen, chronische vermoeidheid etc.

 

Ben je aanvullend verzekerd? In sommige gevallen wordt er dan een (deel) vergoed. Neem gerust contact met me op zodat we dit kunnen overleggen en ik je hier meer over kan vertellen.

 

Acupressuur massage Lelystad

Liever geen naaldjes? Wellicht is acupressuur iets voor je. Tijdens deze massage met olie worden de acupunctuurpunten behandeld die op de meridianen (energiebanen) liggen. Een ontspannende massage die veel klachten zal helpen verminderen of laten verdwijnen.

 

€ 30 (30 minuten, per kwartier kan er verlengd worden)

 

Guasha massage Lelystad

Dit is een schraaptechniek met behulp van een gladde steen en olie. Deze techniek zorgt voor een verbetering van de doorbloeding, heft blokkades (pijn) op en zorgt voor ontspanning van de spieren.

 

€ 30 (30 minuten, per kwartier kan er verlengd worden)

 

Holistische massage Lelystad

Holistische komt van het Griekse woord “holos”, wat “volkomen” betekent. De Holistische massage is een massage met olie, dat een subtiele energie-uitwisseling met zich mee brengt. De massage is niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. 

 

€ 30 (30 minuten, per kwartier kan er verlengd worden)

 

Een combinatie van deze 3 technieken is mogelijk. `

 

Afspraak maken ?

 

Wil je meer weten over de massages of over acupunctuur of wil je een afspraak maken ?

 

Neem gerust contact op met Linden Acupunctuur of bel/app:

 

Tel: 06 11 929 814